Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

Aanbieding Plissé tot 96 cm breed Plissé Hordeur Allure Bij de plissé hordeur is…
€ 250,00
Aanbieding Plissé tot 130 cm breed Plissé Hordeur Allure Bij de plissé hordeur is…
€ 265,00
Aanbieding Picca 250 cm uitval Dankzij haar mooie afgeronde vormen is de Picca®…
€ 705,00
Aanbieding Picca 300 cm uitval Dankzij haar mooie afgeronde vormen is de Picca®…
€ 770,00

Wij hebben altijd 2 zeer aantrekkelijke aanbiedingen voor U. Met extra veel voordeel hebben we de Picca knikarmscherm en de Plissé vouwhordeur kunnen afprijzen. Deze producten worden met en zonder montage aangeboden, kunnen eventueel bezorgd worden of u kunt ze zelf ophalen. U kunt uw prijs heel makkelijk bekijken, alleen zijn de prijzen zo scherp dat we de prijzen exclusief voorrijden hebben gegeven, houd hier dus rekening mee.

Dankzij haar mooie afgeronde vormen is de Picca® helemaal van deze tijd. Het unieke oploopsysteem met wieltjes zorgt ervoor dat het scherm altijd perfect sluit, vanuit welke stand dan ook. De oerdegelijke knikarmen, garanderen een vrije doorloop onder uw scherm.

De Picca® heeft een uitval van 150, 200, 250 of 300 cm. De maximale breedte van de Picca® is 500 cm bij een uitval van 300 cm en 550 cm bij een uitval van 250 cm. Door toepassing van hoogwaardige materialen, zoals aluminium en roestvast staal, is dit scherm een voorbeeld van absolute duurzaamheid. Om uw Picca® een persoonlijk tintje te geven en perfect af te stemmen op uw omgeving, kunt u een keuze maken uit het enorme aanbod zonweringdoek. Vanzelfsprekend is ook dit zonweringdoek van een uitstekende kwaliteit. Behalve zonwerend is het materiaal vuil- en waterafstotend. Daarnaast beschermt het doek u tegen UV-straling en houdt het doek, afhankelijk van de doekkeuze, tot meer dan 90% van de zonnewarmte tegen.